Tuesday 20 February 2007

Herligt...

Forst vil eg berre sei at dette er innlegg nr 70!!! (sia det har varet saa masse snakk om kor mange innlegg man har paa bloggen i da sista...)

I gaar var eg og Hilde aa svomte!!!! og da va kjempeherligt!!!!!!!!!! Men da merkast at eg ikkje har svomt skikkelig paa naaken aar........... Det er virkelig til aa ambefala aa ta seg ien dukket i ny og ne!!!!
Me vurderer (eller me har vel kanskje bestemt oss...) aa gaa aa svomma i maaro og!!! Og saa skal me prova aa gaa aa svomma (minst) 1-2 gonga i veko!! Da hadde rett og slett vaert kanon!!!

Snakka me mammo, Henrik og Becco paa telefonen i gaar! Det var koseligt!!! Men Henrik nekta aa synga ein ssamg til meg.... (han hadde vaert i musikkbarnehagen, saa eg ville at han skulle synga ein av sangane han hadde laert der.....) Han sa at eg heller maatte sporra mamma om ho kunne synga, for han kunne ingen sanga!!!! og guttongen er 4!!!!!!!! skal dei liksom ikkje lika aa synga daa????? (eller han liker vel aa synga, men du skal helst synga med han....) Men da va no koseligt aa snakka me han alikavel!!!!<3

Og saa snakka eg med Bestemor og Bestefar!!!!!!!!!!!!!!! Det var kjempekoseligt!!!!!!!! MEn som dei seier saa er det ikkje enkelt aa faa tak i meg..... Dei har ein tedens til aa prova aa ringa i helge, og daa har eg jo ikkje dekning...... Og i gaar saa hadde dei provd aa ringa meg paa baade den norske og den orknoyske telenfonen min mens eg var aa svomte....... Men dei fekk no tak i meg til slutt!!!!

No er det berre to vker til Hanne kjem bort her!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Og saa er det berre to veker til eg skal ha musikkeksamen!!!!!!!!!:s Og saa er det berre to veker til eg e 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gleder meg!!!!!!!!! (til alt utenom eksamen...)

6 comments:

Hanne said...

gleder meg gleder meg gleder meg. kan nesten ikke vente!!!!

Marianne said...

ikkje eg heller!!!!!!!!!!

Hilde Konstanse said...

D blir shopping aa shampagne i Aberdeen jenter!! Og ikkkje minst Marks & spencers!!!! Gleder meg!!!!

Marianne said...

gleder meg som ein liten unge!!! tenk daa, oss tre i aberdeen!!!!! da kjem til aa bli SUPERT!!!!

Hanne said...

oss tre i aberdeen er katastrofe... hehe... gleder meg sykt til maks & spencers.. har stooore forventninger..

Marianne said...

det er kanon der!! der har du ABSOLUTT ALT i ein og samme butikken!!!!! Klaer, sko, sminke, mat, champagne, u name it!!!!!!!
(og saa har dei saanne stoore hatta, saanne som mette marit bruke!!! (dei har saanne saam so ho bruke og...))