Saturday 3 February 2007

No er det helg igjenn, og eg synst at det var sødag i går... hehe. Det er hilt utrui kordan tiden flyr her borte!!! August var jo i går!!!!! Men da e jo kjekt at tiden går so fort, for då er det jo ikkjr lenge til Hanne kjem bort her!!!!!!!! Geder meg som ein liten unge!!!!

Neste veka ska eg på skulen i heile to tima!!! har fri på mandag og onsdag, og på tirsdag skal eg på skulen å ha chemistry-prelim, og den vare i to tima, og så er eg ferdig!!!
torsdag og fredag er plnaleggingsdaga, og på mandag veko etterpå, så er det midt-term break. Så det blir ikkje så masse skule på meg denne kommande veko... (ikkje på Hilde heller, men ho har 5t meir enn meg...)

Hadde praktisk prelim i musikk igår, og da gjekk kjempefint! Eg spelte igjennom alle stykkena mine med Mrs Harvey, og ho tok da opp, sån at ho har bevis tilfelle eg vert sjuk og ikkje kan ha eksamen..... Mrs Harvey har esten greid å overtala meg til å ta eksamen i musikk.........
på den teoretiske prelimen strauk eg, men eg er fornøyd!!! Den var kjempevanskelig, og da var berre 2-3 stykker som stod, og me e ialle fall 30 styk som har higher musikk!!! Den som fekk mest poeng trur eg fekk 24, og eg trur max poengsum (vist du hadde alt rett) var 41. Eg fekk 15 1/2 poeng, og var langt frå å vera den dårligaste, så eg er godt fornøyd!!!
Mrs Harvey meiner at eg bør ha euphonium so 1. instrument og trombone so 2., og da trur eg egentli at eg er enig i, for trombonen eg har her borte er kjempedårlig, eg liker den ikkje i dag heiletatt, og eg synst klangen i den er heilt fæl, og euphoniumen er kjempegod!!!!! Så eg kjem mest sansynlig til å ha trombone som 2 intrument, sjølv om eg lika trombone MASSE bedre enn juff!!!!! (bass)trombone er best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No burde eg egentli ha lest på kjemi, for eg har prelim på tirsdag, men eg orker ikje, for eg har håveverk... men eg må vel berre gjera da for det om... hehe. (men trur at eg skal lesa litt norske aviser først...;) )

3 comments:

Hanne said...

du er ikke den eneste som gleder seg:) og seff kan hilde være med ut og.. blir bare gøyt det:):)

Marianne said...

gleder meg som ein liten unge!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Great work.